Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Humanitarna putujuća izložba "Pomozimo zajedno" od sutra u Stocu

Humanitarna putujuća izložba "Pomozimo zajedno" nastavlja svoje proputovanje i ovoga se puta zaustavlja u mjestu Stolac! U suradnji sa ogrankom Matice hrvatske u Stocu i Općinom Stolac, izložba će svoja vrata otvoriti sutra 9. travnja 2018., u prostorijama pastoralnog centra, u 19h. Izložba će biti otvorena sve do 14. travnja gdje ćete imati priliku vidjeti umjetničke radove različitih autora, kipara i slikara koji su velikodušno svoja djela donirali humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać.

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na ovom proputovanju. Bila bi nam čast ugostiti Vas i na taj način informirati o projektu izgradnje objekta Dom fra Mladen Hrkać, što je i cilj ove humanitarne izložbe, ističu iz Udruge.


Zbirka od 79 umjetničkih djela, za cijelo vrijeme proputovanja, dostupna je i na službenoj stranici Udruge gdje svatko može dati svoj doprinos sudjelovanjem u online aukciji. Sav prihod od aukcije biti će usmjeren u fond za izgradnju Doma.


Veselimo se vašem dolasku i podršci, jer samo zajedno možemo izgraditi Dom za tisuće osoba koje su svoje liječenje primorane nastaviti u Zagrebu, daleko od vlastitog doma i sigurnog okruženja.

#PomozimoZajedno