Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

U Stocu otvorena humanitarna putujuća izložba "Pomozimo zajedno!"

Sinoć je u pastoralnom centru u Stocu otvorena humanitarna putujuća izložba ''Pomozimo zajedno!'' u organizaciji humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“ iz Zagreba i predstavništva Udruge u Širokom Brijegu. Putujuća izložba ''Pomozimo zajedno'' sastoji se od kolekcije 79 doniranih umjetničkih djela koja je moguće kupiti putem on-line aukcije na www.humh.hr. Prihod od aukcije bit će usmjeren u fond za projekt izgradnje Doma. Projekt putujuće izložbe provodi se u partnerstvu sa Hrvatskom maticom iseljenika i Maticom hrvatskom i njezinim ograncima diljem Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

 

Izložba je u Bosni i Hercegovini do sada održana u Širokom Brijegu, Grudama, Posušju, Livnu, Tomislavgradu, Mostaru, Ravnom, planiraju i proći kroz 20 gradova u Republici Hrvatskoj i to s ciljem upoznavanja šireg stanovništva sa Projektom izgradnje objekta „Dom fra Mladen Hrkać“ za smještaj osoba na liječenju daleko od doma – u Zagrebu.

Izložba je cijeli ovaj tjedan u Stocu a zainteresirani je mogu pogledati u vremenu od 11 do 14 sati u pastoralnom centru.