Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Najava: "Advent u Stocu'': Blagdansko druženje i zajedničko kićenje bora

Sloganom „Za Božić, sve ceste vode doma“ udruga građana „Inicijativa“ Stolac i ove godine organizira „Advent u Stocu“. Sa svojim aktivnostima kreću već u subotu, 01. prosinca u 19.00 sati kada započinje prvo adventsko druženje zajedničkim okupljanjem u središtu grada, gdje će se održati zajedničko blagdansko druženje uz veliki božićni bor koji će zajedno ukrasiti svi građani.

 

Stolački dumo Rajko javlja da će se tada obavit i paljenje prve adventske svijeće na Jaslicama. Svi ste pozvani i svi dobro došli!

 

U subotu 15. prosinca u 14.00 sati održat će se treći po redu božićni sajam koji ove godine donosi druženje pod velikim šatorom uz različite događaje. Predstavit će se različiti izlagači i njihove rukotvorine, a posjetitelji će imati priliku kupiti razne rukotvorine i suvenire. Dobrotvorno kuhanje i mirisi raznih delicija kružit će gradom na Bregavi, a cjelokupni prihod od adventskog kuhanja ići će u humanitarne svrhe za najpotrebnije u župi Stolac. Također u pastoralnom centru bit će otvorena izložba likovne kolonije HPM. Učenici Srednje škole Stolac izvest će predstavu „Lijek za srce“ a za najmlađe tu je „Bajka o dobrome vitezu“ u izvedbi Malog teatra iz Mostara, također u pastoralnom centru.


Večernji sati su rezervirani za zajedničko druženje pod šatorom uz tamburaše „Stare note“. Pridružite nam se u središtu grada u Stocu i provedimo dvije adventske subote u zajedničkom blagdanskom druženju'', navodi se u priopćenju organizatora.