Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Ušs Unisport Stolac osvojila 8 medalja na 3. dječjoj olimpijadi sportskih igara

Danas su mališani Ušs Unisport Stolac sudjelovali na 3. dječjoj olimpijadi sportskih igara koju je organizirala univerzalna sportska škola Unisport Široki Brijeg.

 

 

Natjecanje je bilo humanitarnog karaktera i prošlo u veselom ozračju. Djeca su se natjecala u raznim štafetnim i pojedinačnim disciplinama. U štafetnim disciplinama naši natjecatelji su ostvarili nekoliko pobjeda, a u pojedinačnim disciplinama osvojili smo 8 medalja.

Zlatne medalje osvojili su: Josip Marić (žongliranje nogometne lopte) i Marko Džakula ( Draga Džakula ) preskakanje konopa. Srebrne medalje osvojili su: Katarina Antunović i Juraj Jure Previšić (preskakanje konopa), Luka Bošković i Josip Perić (žongliranje lopte), a brončane medalje osvojili su: Luka Bošković (preskakanje konopa) i Antonio Šutalo (žongliranje lopte).

Na kraju natjecanja svi natjecatelji su nagrađeni zlatnim medaljama i diplomama za sudjelovanje, a poslije olimpijade posjetili smo stadion NK Široki Brijeg, Pecaru. Zahvaljujemo se organizatoru na pozivu i ugodno provedenom danu, a našim mališanima čestitke na odličnom nastupu.