Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

OIP Stolac: Priopćenje o dosadašnjim realiziranim aktivnostima

U skladu s obvezama iz Instrukcije Središnjeg izbornog povjerenstva BIH o postupku provođenja ponovnih izbora u Stocu dana 09.02.2017. godine osoblje SIP-a BIH je provelo obuku Općinskog izbornog povjerenstva u sklopu koje su obrađene teme za provedbu izbora - vremenski plan i rokovnik izbornih radnji, organizacija i provedba izbora, rad biračkih odbora, prigovori i postupanje po istima,  te unos i obrada izbornih rezultata.

 

Općinsko izborno povjerenstvo je u skladu s preporukom SIP-a uputilo i zahtjev Matičnom  uredu općine Stolac da se izvrše odgovarajuće provjere u matičnim knjigama i dostave popisi umrlih osoba s izvodima iz matične knjige umrlih, kako bi se potom te osobe označile u Izvodu iz biračkog popisa za osnovnu izbornu jedinicu Stolac.

Prema Naputku SIP-a o rokovima izbornih aktivnosti u okviru Općinskog izbornog povjerenstva slijede dalje aktivnosti na određivanju lokacija biračkih mjesta, imenovanju biračkih odbora kao i obuci njihovih predsjednika i članova za provedbu izbora.

 

OIP STOLAC