U razdoblju koje je pred nama očekuje se rad na brojnim gospodarskim projektima na prostoru općine Stolac koji su već započeli, počevši od poljoprivrede pa do turizma, ali, prije svega, potrebno se izboriti s pandemijom. O ovoj, ali i drugim temama u intervjuu za Večernji list govori Stjepan Bošković, novi/stari načelnik općine Stolac, koji ističe kako će općina imati stabilnu vlast u sljedeće četiri godine.

U organizaciji Stolačke udruge mladih (SUM) a u suradnji sa Srednjom školom Stolac započinje realizacija projekta „We love STEM“. Projekt se realizira uz financijsku potporu Federalnog ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta. Cilj ovog projekta je potaknuti mlade da već od rane dobi počnu razmišljati u smjeru informacijskih i komunikacijskih tehnologija, te da se više uključe u svijet programiranja i programskih jezika kako bi razvili interes za ovaj sektor i povećali mogućnosti u odabiru budućih karijera i obrazovnih pravaca.

Učenice IX. razreda OŠ „Crnići“: Draga Bošković, Lara Tunjić, Laura Tunjić i Nika Milanović su proglašene najboljim timom na 2. UPSHIFT-u (eUPSHIFT-u). Dobile su grant od 3.000,00 KM koji će iskoristiti za opremanje učionice kemije u O.Š. Crnići.

Ovim putem obavještavaju se birači da će se lokalni izbori održati dana 15.11.2020. godine (nedelja) u vremenskom razdoblju od 07:00 do 19:00 sati na redovnim biračkim mjestima, koja se nalaze na sljedećim lokacijama:

XXVI. sjednica Općinskog vijeća Stolac održat će se dana 11. 11. 2020. godine (srijeda) u prostorijama općine Stolac sa početkom u 09, 00 sati. Za sjednicu je predložen sljedeći dnevni red:

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

Hercegovačko-neretvanska županija

Općina Stolac

Općinsko izborno povjerenstvo-komisija Stolac

 

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Ostvarivanje prava na glasanje birača koji su pozitivni na COVID-19 i/ili birača kojima je određena izolacija ili su hospitalizirani